Om Blomsterbudet

När du som kund besöker en blomsterbutik för att köpa blommor får du inte en pärm med bilder i handen. Istället möter du en kunnig och skicklig florist som ställer ett antal frågor till dig. Vem är mottagaren? Vad är anledningen till att du skickar blommor?

Precis så fungerar Blomsterbudet.

Istället för att ge dig ett begränsat utbud färdiga buketter att välja på ber vi dig beskriva mottagaren och anledningen till att du vill ge blommor – så låter vi den lokala floristen skapa en unik och vacker bukett till mottagaren.

Enkelt. Passionerat. Engagerat.

Beskriv mottagaren och anledningen

Floristen skapar en unik bukett

Mottagaren älskar sin gåva

Utmana och tänka nytt

För några år sedan träffades John Wilhelmsson och Peter Långfors för första gången. John, med bakgrund inom ekonomi och numera delägare i en blomsterbutik, och Peter med lång erfarenhet av e-handel började diskutera hur man kunde förbättra blomsterförmedling.

Som upplägget såg ut hos andra förmedlare togs ett antal färdiga buketter fram på huvudkontoret. Dessa buketter fick sedan kunden välja bland. Floristen å sin sida fick en bild skickad till sig på hur den färdiga buketten skulle se ut utan möjlighet att använda sin yrkesskicklighet för att ta fram en unik och vacker bukett med säsongens blommor.

Det ville duon ändra på. Varför ska en utomstående bestämma hur buketten ska se ut när du som kund bäst kan beskriva mottagaren, och floristerna bäst vet hur de kan arbeta med sitt sortiment av blommor.

Därför startades Blomsterbudet med en idé om att utmana och att tänka nytt istället för att göra som man alltid har gjort.

Den moderna blomstertjänsten

Blomsterbudet ska erbjuda en modern blomstertjänst som tar bort de funderingar som kan uppstå när man skickar ett bud. Kom det fram på utsatt tid? Hur såg blommorna ut? Vi är med dig hela vägen fram till dess att mottagaren håller blommorna i sin hand. Vår styrka sitter i detaljerna, och viljan att alltid leverera mer än godkänt.

Från lokal butik till någon som är unik.

Av den anledningen säljer vi inga färdiga buketter. Helt enkelt för att den bukett mottagaren får inte kommer att se ut som på bilden. Florister är konstnärer och har egen stil och uttryck.

Dessutom - genom att ge floristen konstnärlig frihet och använda säsongens blommor har mottagaren möjlighet att få en upp till 20 % större bukett än en färdig produkt hos ett annat nätverk.

Vänta inte, skicka dina blommor redan idag!

Ja, jag vill skicka blommor

Obegränsat utbud av
blomsterbuketter

Alltid 100% unikt

Den lokala floristen skapar en vacker och unik bukett till mottagaren.

Alltid 100% med hjärtat

Med din beskrivning får floristen en bild av mottagaren för att skapa buketten.

Alltid 100% fräscha blommor

När floristen använder befintligt sortiment får du alltid fräscha blommor.

Alltid 100% Blomsterbudet

Med vår tjänst kan du följa din beställning hela vägen till mottagaren.