Som i butiken - men online

När en kund besöker din blomsterbutik för att köpa blommor får denne inte en pärm med bilder i handen – så varför ska det fungera så när kunder beställer blommor på nätet?

Av den anledningen förmedlar vi inga färdiga buketter. Istället ber vi kunden beskriva mottagaren och anledningen till att denne vill ge blommor – och låter dig använda din yrkesskicklighet till att skapa en unik och vacker bukett till mottagaren utifrån kundens beskrivning.

Vi vet att det handlar om två saker – din kreativitet och din lönsamhet.

Din kreativitet

Är du trött på att kopiera färdiga buketter till låg ersättning och med missnöjda kunder som inte tror sig ha fått vad de beställt?

 • Hos Blomsterbudet utgår vi från dig som florist. Du har kunnandet och det är din kreativitet som ska stå i fokus.
 • Hos Blomsterbudet får du möjlighet att arbeta med de blommor och det sortiment som du har i din butik och trivs att skapa med
 • Hos Blomsterbudet ska din skaparglädje stå i centrum.

Din lönsamhet

Är du trött på att andra ska behålla pengarna när det är du som står för kostnaderna?

 • Hos Blomsterbudet behåller du 80% av orderns värde när du tar emot en förmedling – alltid utan dolda avgifter.
 • Hos Blomsterbudet finns ingen startavgift och ingen månadsavgift
 • Utbetalning varannan vecka via Autogiro.

Med bibehållen skaparglädje och möjlighet att använda ditt sortiment bättre, samtidigt som du slipper fasta avgifter och får en högre ersättning, förbättras din lönsamhet.


Ja, jag vill ansluta min butik

Användarvänligt verktyg

Med Blomsterbudet får du tillgång till ett webbaserat verktyg som underlättar din arbetsdag och ger dig mer tid över till att möta dina kunder. På ett enkelt sätt får du en överblick över dina beställningar. Vårt verktyg fungerar lika bra på dator som på mobil.

Du skickar enkelt beställningar till andra florister. När du förmedlar ett bud direkt till en annan florist så delar du och den utförande floristen på hela ordersumman. Vi tar inte ut någon avgift varken av dig eller av kunden.

Smarta funktioner för effektivt arbete

Du kan få sms-notiser när det kommer in ett nytt bud, och med många andra smarta sms-funktioner ser vi till att både den som vill skicka blommor och mottagaren av gåvan känner sig trygg hela vägen. Allt för att du ska kunna fokusera på ditt hantverk.

Automatiserade funktioner för att bekräfta leveranser gör att du varken behöver jaga mottagare eller vara orolig för att sakna eller ha felaktiga uppgifter.

Följ upp din försäljning

I vårt webbaserade verktyg får du på ett enkelt sätt möjlighet att följa upp hur försäljningen går med statistik och tydliga rapporter. Lägg även in beställningar som du mottar själv i butiken för att få en samlad bild över din totala försäljning.

Ansluter du dig via Autogiro ger vi dig möjlighet till avräkning och utbetalning varannan vecka. Det är du som har haft kostnaderna för blommorna och därför tycker vi att det inte är mer än rätt att du snabbt får dina pengar.

Vårt erbjudande

Ingen startavgift, ingen månadsavgift, ingen bindningstid – och 80 % av de mottagna förmedlingarnasvärde. Vi vågar påstå att det är branschens förmånligaste erbjudande.

Låter det intressant? Vänta inte, bli en del av Blomsterbudet redan idag!

Varmt välkomna!

John & Peter

John Wilhelmsson & Peter Långfors
Blomsterbudet.se

Ja, jag vill ansluta min butik

Hur fungerar det?

 • 1. Kunden beskriver mottagaren och anledningen till att denne vill skicka blommor
 • 2. Du tar vara på informationen för att skapa en unik och vacker butkett till mottagaren.
 • 3. Med vårt verktyg får du hjälp att hålla ordning på beställningen hela vägen till mottagare.

Våra funktioner

 • SMS-aviseringar vid ny beställning och uppföljning
 • Automatiserade funktioner för bekräftelser
 • Enkel inställning av leveransområden
 • Autogiro ger dig utbetalning varannan vecka

Fortfarande inte övertygad?
Låt oss berätta mer!

Ditt hantverk räknas.